on 2013-07-03 06:19 pm (UTC)
Iya hahaha XD
bener, umur wajahnya mundur :3

oh iya, yang keriting itu lebih keliatan jelas piercingannya :O
si abang nih... (≧△≦)

iya, aku juga penasaran sama suaranya~ kalo sekarang kan udah lebih bagus daripada dulu, hehehehe XD padahal lebih asik kalo gimmick game juga pake backdancer, semoga buat arafes taun ini si abang dikasih backdancer biar adil :D

kalo abang sih emang imut (//∇//)
semoga banyak yang vote himitsu^^

aku pengen ada ohmiya SK lagi, tapi juga pengen oretachi no song XD #plaak
From:
Anonymous( )Anonymous This account has disabled anonymous posting.
OpenID( )OpenID You can comment on this post while signed in with an account from many other sites, once you have confirmed your email address. Sign in using OpenID.
User
Account name:
Password:
If you don't have an account you can create one now.
Subject:
HTML doesn't work in the subject.

Message:

 
Notice: This account is set to log the IP addresses of everyone who comments.
Links will be displayed as unclickable URLs to help prevent spam.

Profile

zhanisa23: (Default)
zhanisa

January 2015

S M T W T F S
    123
45678910
111213141516 17
18192021222324
25262728293031

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 23rd, 2017 05:45 am
Powered by Dreamwidth Studios